Referanser

Filtrer på:

Filtrert på moduler. Se alle referanser

Her får du inspirasjon, utfordringer, og kunnskap til å utvikle dine skriveferdigheter. Nina skaper en trygg og varm læringsatmosfære hvor hun både ivaretar og stiller krav til oss som deltakere. Kurset anbefales på det varmeste!
May Helen Myhre, Daglig leder, Ledertrener Skriveuke i Santa Marinella, Italia
Et lærerikt, inspirerende og meget nyttig kurs med en usedvanlig dyktig og hyggelig kursleder. Også gruppesammensetningen var veldig bra - med deltakere som alle hadde noe å bidra med og man kunne lære av.
Ivana Owe Skriveuke i Santa Marinella, Italia
Ciao bella Nina - en uke i vakre Italia med mye læring. Takk for innsikt i forfatterskapets håndverk. Du har tent en utforskertrang i meg og åpnet opp nye perspektiver i min jobb med kommunikasjon og utvikling..
Elsa Grimsmo, Executive Coach og Kommunikasjons rådgiver Skriveuke i Santa Marinella, Italia
Jeg aner ikke hvor god NZ er til å skrive, men at hun kan få deg til å kommunisere og skrive bedre enn du tror du kan, det vet jeg. Jeg har tatt to ukes-kurs med Nina Zoë, ett i Italia og ett i Frankrike, i tillegg til å være med på et Skriveverksted. Nøl ikke, meld deg på!
Karin T. G., Advokat Skrivekurs
Verd hver krone. Fikk begynt skrivingen igjen etter en alt for lang pause. Skriving sammen med andre stimulerer til mange nye ideer og gir nytt liv til gamle.
Anonym student Modul II, Litteraturhuset
Jeg tror mange forfattere har godt av det klare fokuset på dramaturgi, kunsten å fortelle som er spesielt for dette kurset. Når jeg leser uerfarne forfattere er de ofte gode på språk og skildringer, men verre på å skrive historier med fremdrift som fengsler.
Maria Modul II, Litteraturhuset
Klosteret hadde flere fordeler enn bakdeler, vakkert plassert i Umbria. Skrivekurset har gitt meg nytt mot og kunnskap. Nå fortsetter jeg på egenhånd og kommer kanskje tilbake til neste år.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Flott med tilbud om personlig konsultasjon. Det har vært en fin uke med viktige menneskemøter over de skrevne ord.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Desidert positivt med noen faste kriterier for oppbygging av tekst, handling og tema. Fint med utskrifter jeg kan fortsette å studere når jeg kommer hjem!
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
StoryMaker er et godt verktøy som gir hjelp til å sortere og 'sprenge grenser' innenfor rammer. Et veldig lærerikt og positivt kurs.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Jeg har fått verktøy til å bygge opp karakterer og jeg har lært en del om meg selv! Tusen takk for meg!
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Dette kurset ville jeg ha ønsket meg før jeg begynte å skrive. Til nye kursdeltakere: Går du med en bok i magen, vil dette kurset lede deg til tastaturet.
Tore Rambøl Modul I
Materialet i StoryMaker Triangel-kurset har vært en inspirasjon både privat og i jobbsammenheng som lærer i videregående skole. Kurset har vist meg nye muligheter for å inspirere til å produsere tekst sammen med elevene mine, og det fungerer i praksis! Det sammenfaller også med Kunnskapsløftets nye lærerplaner med fokus på basisferdighetene, deriblant skriving. Kurset har inspirert meg til å prøve ut et tverrfaglig prosjekt med media og fransk, hvor elevene skal skrive dialog, filme det og så framføre dette. Fokus på verdier og struktur hjalp mye når jeg selv skulle skrive. Dette er absolutt et kurs å anbefale!!!
Andrea Elizabeth Horne, Nesbru videregående skole, Asker Modul I
Jeg føler at jeg har lært mye som kan komme til nytte under arbeidet med boken min. Det var også veldig nyttig å ha skriveøvelser hvor man får tilbakemelding i plenum. Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse ved å delta på kurset.
Dag Nesse, Oslo Modul I, Asker
Jeg har ikke vært klar over hva som skaper grunnmuren i en god historie før nå. Kurset har økt min bevissthet på flere plan. Jeg er blitt inspirert og har fått lyst til å skrive mer.
Stine H. Modul I
Det gir meg inspirasjon og trygghet å vite at jeg kan 'bestille' den type tilbakemelding jeg vil dra nytte av. Genialt!
Anonym Modul I
Dette har vært et behagelig og lærerikt kurs. Jeg har fått mange gode ideer og kommer gjerne på Modul II.
Tove Gjesme Modul I, Asker
Forventningene til kurset ble innfridd! Kurset ga økt innsikt og styrket motivasjonen.
Turid Braüer Modul I, Asker
StoryMaker Triangle-kurset var veldig strukturert, noe som letter læreprosessen. Forenklet, noe som også letter læreprosessen. Det er et praktisk verktøy som jeg kan gå hjem å bruke med en gang.
Anne Karin Nordskag Modul I, Asker
Kurset var veldig lærerikt. Kan anbefales til alle som har gleden av å forholde seg til ord på en skapende måte. Jeg vil fortsette å lese masse bøker og se film og kommer til å legge spesielt merke til hvordan forfattere har brukt virkemidler for å skape en god historie.
Kari Brodal, Oslo Modul I
Dette kurset satte i gang lysten til å skrive historier! Jeg var redd jeg ikke kunne nok før kurset, men kurset inspirerte meg til å legge vekk selvhøytidligheten og se det morsomme i å skrive.
Anna-Sabina Soggiu 26, Oslo Modul I, Asker
Til den som måtte vurdere kurset: Mange brikker falt på plass under kurset. Til tider 'irriterende' opplagt, men jeg har aldri tenkt på det selv. Nå har jeg det rene verktøyet.
T.E. Berg, Asker Modul I, Asker
Å jobbe med bilder har gitt meg en bredere forståelse av hvor ulike våre stemmer er, hvor ulike og unike våre historier er.
Camilla G. Hilland, Bærum Modul I
Veldig informativt kurs som påvirker skrivegleden. Engasjert, troverdig og åpen kursholder. Du kan delta uansett bakgrunn, uansett skriveerfaring - virkelig individuelt tilpasset.
Bjørn Thoe Andersen
Kurset er til stor hjelp i arbeidet med å strukturere og komme videre med ideer jeg allerede jobber med. Gir inspirasjon til å finne nye måter å få ideer på.
Tove Kate Krogh, Heggedal Modul I, Asker
Er du usikker på om skriving er noe for deg, gå på kurset!
Alexander Berg, Oslo ungdom Modul I, Asker
Jeg har lært mye av dette kurset om hvordan mine historier kan bli bedre på papiret, og fått mye bedre motivasjon til å skrive. Kan absolutt anbefales.
Nora Tjeldflaat, Nesøya 17 Modul I, Asker
Jeg har alltid hatt lyst til å skrive. Nå fikk jeg den starthjelpen jeg trengte!
Jorun Gaarder, Oslo Modul I, Asker
Det var faktisk ikke farlig, noe man kan tenke i utgangspunktet. Veldig interessant å høre andres refleksjoner og hva man kan gjøre ut av en setning, hvor forskjellig vi analyserer.
Anne-Margrethe Hovet, Asker Modul I, Asker
Hvis du tror du vil prøve å skrive eller bare lurer på om du skal, da er dette kurset for deg. Jeg tror at du vil bli positivt overrasket! Ikke tenk for mye på forhånd. Prøv kurset! Du vil lære ting du ellers aldri hadde tenkt over.
Irene Mathisen Modul I, Asker
Go for it! Kurset ga meg nyttig informasjon og verktøy for å skape struktur og progresjon i skrivingen.
Renate G. N., Oslo Modul II, Litteraturhuset
Gi deg sjølv ei gåve; eit skrivekurs med Nina Zoë Jørstad! Gjennom dynamisk gjennomgang av nøkkelkort til skriving og kreative innfallsvinklar til små skriveoppgåver, gir ho deg sikkelig fart i kunnskapsauke og eiga skriveerfaring.
Urd Vikøren, Tjøme Modul I, Asker
Anbefaler kurset!
Myriam Bjerkli Modul II, Asker bjerkli.net
Hvis du likte Modul I, vil du også like Modul II. Oppgavene hjelper deg til å bli klar over egne styrker og svakheter. Når det gjelder sistnevnte så vil du få hjelp til forbedringer.
Irene Mathisen Modul II, Asker morkets-lidenskap.com
Strukturert og oversiktlig kurs med mye informasjon og nyttige skriveøvelser.
Caroline Petersen, Oslo Modul I, Asker
Kombinasjon prat, oppgaver, opplesning og tilbakemeldinger var veldig bra. Innholdsrikt med masse god kunnskap i kursprosjektet.
Annette Buer, Hønefoss Modul I, Asker
Å fokusere på og klargjøre intensjoner, verdier, modus operandi var veldig nyttig for meg i tillegg til konflikter og veien mot mål.
Donna S. Brenden, Sylling Modul I, Asker
Unn deg en uke på kurs med Nina Zoë Jørstad og hennes rause lærerike metode og jeg lover deg at du får et innblikk i ditt eget skapende univers. En uke hvor det å lære, nyte livet, gode samtaler, gjør noe med deg. Du blir forundret over hva du kan! Jeg var med på skrivekurset i Italia våren 2008 og det har virkelig åpnet dører inn i mitt liv, nå skriver jeg.
Irene Halseid, juni 2008 Skriveuke i Italia på kloster
Et skrivekurs som lærer deg å sette tanker og ord i system. Du blir mer bevisst på hvordan du skal få fram budskapet ditt. Dessuten får du bryne deg på andre likesinnede. I tillegg var det et hyggelig hotell og deilig klima.
Dorthe Ericksen Vence, Frankrike
Dette kurset er en øyenåpner. Kanskje du regner deg for utlært i faget, du har lest mye, studert språk og litteratur. Likevel kan jeg si følgende: Meld deg på. Det vil du ikke angre.
Mona Hennige Vence,Frankrike
Kurset er inspirerende og setter deg i gang med skriveprosessen!
Heidi Bern Modul I, Asker
Hvis du føler deg moden til å skrive, så er dette et kurs til å sortere tanker, overprøve logikken i tema og handling. Inspirerende.
Monika Juul Modul I
Gjør det! Kurset er inspirerende og opplysende, får en til å tenke på en ny måte.
Vivian Johansen Modul I, mars 2009
Lærerikt for alle som har skrevet en del og vil komme videre i skrivearbeidet med lengre historier.
Kai Ole Hagetrø, Asker Modul I, mars 2009 superforlaget.no
Kurset er svært nyttig for dem som ønsker å skrive egne historier med struktur. Du lærer å bygge opp historien fra bunnen av. Anbefales!
Anne-Britt Lindvik Modul I mars 2009
Kurset er forløsende!
Sjiraff Skriveuke i Verona, Italia 2009
Kursleder bevisstgjør deltakerne og de får en rekke knagger og verktøy til videre utvikling. Anbefales til alle som drømmer om å skape spennende tekster!
Silje C. K. Moen Verona, Italia 2009
Å bli en god skribent krever kunnskap om gitte teknikker. StoryMaker Triangle er et godt verktøy, en god trigger. Talent alene er ikke nok!
Torill Odden Verona, Italia 2009
Jeg vil anbefale kurset på det varmeste fordi det, for meg, har vært matnyttig, lært meg selv bedre å kjenne i fht å skrive, og gitt meg sikkerhet i at skriving er bra for meg.
Hilde Steff-Pedersen Modul I, Asker
Gjør det! Jeg vil anbefale dette kurset sterkt.
S. Kjeldseth Jensen Modul I, Asker
Anbefales. Mye lærdom på kort tid. Dessuten er det moro.
Steinar Mathisen Modul I, November 2009
Jeg kommer til å anbefale disse kursene varmt.
Benedicte Hareide Nilsen Litteraturhuset, Modul II
Hiv deg på og åpn opp mulighetene for deg selv og andre.
Hilde Steff-Pedersen, undervisningsinspektør Litteraturhuset, februar 2010
Det er en meget god investering, om du er i gang, eller vurderer å gjennomføre et skriveprosjekt. Jeg fikk inspirasjon av kurset, og verktøyene virket gode for å drive historien videre og inn i et riktig spor.
Thomas Flaaten Fredriksen Litteraturhuset, Oslo
Takk for et inspirerende og strukturert kurs! Jeg likte særlig å eksperimentere med ulike fortellerstemmer. I tillegg likte jeg vektleggingen av å skape en motivert handling som møter hindringer, både inni og utenfor karakterene.
Alexandra Heyerdal Litteraturhuset, Oslo
Inspirerer, forbereder og gjør deg bevisst dine ferdigheter.
Daniel, sykepleier Modul I, Asker
Jeg hadde et ønske om at kurset skulle være utløsende. Ønsket ble oppfylt. Kursholder er kunnskapsrik, engasjert og motiverende.
Hege Sørensen Modul I, Asker
Intenst og engasjerende. Praktiserer det å skrive! Tilbakemeldingene ga mye - var godt satt i system! God struktur på innhold og øvelser.
Lise N., Veileder Modul I, Asker
Jeg vil anbefale på det sterkeste både for å bli en bedre 'skriver' og ikke minst på grunn av personlig vekst. Nina er en dyktig kursleder med et ønske om at DU skal nå dine mål. Raus og varm, hun legger tilrette for at du kan utfordre deg selv!
Line M S Neset, mamma, sykepleier, lærer Skriveuke i Verbania, Italia
Der som dei har ærleg ønskje og planar om a skriva er dette ein svært god måte å begynna. Dei vil få prøva ut eigne evne, få gode reiskopar og tilbakemeldingar som set dei på rett veg.
Ingeborg Askeland, pensjonert pedagog Verbania, Italia
Ta sats og unn deg en uke med fokus på din egen kreative skrivelyst. Her får du et verktøy som kan hjelpe deg til å komme godt i gang - og som gjør deg bevisst den gode romanens oppbygging.
Arna Skriveuke i Verbania, Italia
Jeg vil anbefale på det sterkeste. For meg har denne uken vært svært utviklende. Jeg har fått de mest brukbare og nyttige redskap til skriving. De beste redskap satt i system ever!
Tordis Lunde Verbania, Italia
Mine beste anbefalinger! Vær bevisst på at jo meir du arbeider sjølv jo større utbytte.
Gunnlaug Steine, Økonom Verbania, Italia
Gjør det! Vil fortelle at det er det beste jeg har gjort for meg selv, og at metodene ga meg inspirasjon hver dag. Det gikk mange lys opp for meg hele tiden.
Kristin Helgeland Verbania, Italia
Fantastisk mulighet til å konsentrere seg om skriving i sjarmerende og inspirerende omgivelser. Så bare gjør det!!!!
M. Christensen Vence, Frankrike
Jeg anbefaler skriveuken i Vence på det sterkeste! Hotellet var greit, over normalen!
Camilla Ekeberg Vence, Frankrike
Ikke nøl! Meld deg på!Selv om du ikke har skrevet noe på veldig mange år, kan ting løsne på dette kurset slik som for meg som ikke har klart å skrive noe på 12 år! Kursleder inspirerer og kortene hun bruker setter historien i gang.
Bente Gran Modul I, Asker
Sett i gang, du vil lære at du kan lage historier ut av det meste hvis du slipper til fortellergleden. Den smitter!
Hilde Dyrehaug Modul I, Asker
Anbefales!
Tage Guldvog, byråkrat Vence, Frankrike. FORDYPNING 3
Modul 1 gav skriverglede og nyttige verktøy. Kurset var strukturert og individuelt tilpasset. Det gir mulighet for nettverksbygging. Varm, kompetanserik og pådrivende kursholder!
May Helen Myhre, Act-Now AS Modul I, Asker
Jeg gikk på skrivekurs hos deg i Provence høsten 2008. Vil bare fortelle at jeg har hatt god nytte av alt jeg lærte, nå debuterer jeg som serieromanforfatter på Schibsted Forlag. Så tusen takk!
Dorthe Erichsen April 2011 schibstedforlag.no
Glimrende introduksjon for dem som lurer på om de skal begynne å skrive, eller som er i gang med et prosjekt uten helt å vite hvordan de skal legge opp videre arbeid. Anbefales.
Gregor Modul I, Asker
Et fantastisk kurs der eg lærte meg å strukturere skrivinga, både i sangtekster og historier. Nå glede eg meg stort til Modul II i Vence. Ikkje nøl - meld deg på i dag! Dette kurset e for ALLE!
Karoline Taraldsøy, Yrkessjåfør og musiker Modul I, UTSIRA
Drømmer du om å skrive en god historie er det her du begynner!
Bente Nygård, prosjektleder Utsira skriveuke, Modul I og II
Gjør det!
Elisabeth Hagen, skribent Modul I, september 2011


Dette vil jeg anbefale på det varmeste. Ikke tvil. Bare reis.
Margaret Thorseth Vence skriveuke, Oktober 5-12, 2011
Gjør det! Det er en uke jeg aldri glemmer. Perfekte omgivelser til å motta all den kunnskap og innsikt Nina Zoë har å dele med deg. Nok en gang reiser jeg hjem etter en skriveuke med hodet og hjertet fullstappet av ny og viktig lærdom.
Kristin J. Helgeland Vence skriveuke, Oktober 5-12, 2011
Det er en svært nyttig og hyggelig helg som løfter materialet frem i lyset, og derfor gir mulighet til å forbedre, bli tryggere og være klar på egen stil og retning!
Eli-Beate Granerød, Sosionom og selvstendig næringsdrivende Litteraturhuset, Modul I
Kurset er absolutt verdt å ta, en fin inspirasjon til videre arbeid.
Trude Håland, Sykepleier Litteraturhuset, Modul I

Copyright © Nina Zoë Jørstad 2002-2021. Med enerett.
StoryMaker Triangle® eies av N. Z. Jørstad