Referanser

Filtrer på:

Filtrert på modul1. Se alle referanser

Kurset er en uvurderlig innsprøytning til alt du overhodet har skrevet og kommer til å skrive. At du deler ordene du skaper med andre skrivende gir deg en ny innsikt i det du selv skriver, og at du lytter til andres ord gir deg kunnskap og inspirasjon. Og at alt dette finner sted i utlandet skaper en helt annen og friere ramme rundt prosessen.
Vibeke Schjødt Menton, Frankrike 2018 HØST
For meg fungerer det best med miljøforandring og det å vie seg utelukkende til skrivingen over tid (fem dager). Du får kompetente tilbakemeldinger og får trent skrivemuskelen. Det er deltagere som mener alvor med skrivingen, personlig ville jeg følt meg komfortabel om Modul 1 var mitt første møte med skriving.
Siri Bløtekjær, økonomiansvarlig Menton, Frankrike 2018 HØST
Kurset er absolutt å anbefale. Spesielt for nybegynnere, som meg selv, i startfasen som hunger etter nyttig lærdom. De konstruktive tilbakemeldingene setter virkelig en pekepinn på hva man burde fokusere på videre og hvordan andre opplever din nåværende fortellerevne.
Henning Andre Hansen, vernepleieer Menton, Frankrike 2018 HØST
Kursene til Nina er inspirerende og lærerike. Hennes undervisningsmoduler tar for seg det et skrivende menneske trenger, enten du er nybegynner eller Viderekommende. Samarbeidet mellom deltakerne blir et ekstra pluss som gir et fortreffelig dytt.
Kirsten Gran Menton, Frankrike 2018 HØST
Veldig lærerikt, jeg kommer igjen! Her ble alle ivaretatt på der de var i skriveprosessen.
Elin Hestflått, Musikk/dramapedagog Skrivehelg #1, Haugesund
Det var fint med tilbakemeldinger og opplesning (i plenum). Her kunne vi hente masse ideer. Forslag til forbedring: Kurslokalet var litt kaldt.
Karin Fjellvang Skrivehelg #1
Jeg fikk mer ut av kurset enn jeg kunne forestilt meg. Det var spennende å ha et slikt fokus på skriving en hel helg, og det har gitt meg tro på at jeg har noe å fortelle.
Eli Anna Gudmundsen, lærer Steinerskolen Skrivehelg #1, Haugesund
Veldig fornøyd. Har opplevd stor mestring, oppdaget nye sider med meg selv. Har aldri før skrevet tekst på denne måten, ble inspirert til å skrive mer. På slutten av kurset følte jeg meg kreativ og kompetent.
Renate Sævareid, Barnehagelærer Skrivehelg #1, Haugesund
Jeg har fått innsikt i hvordan en historie blir bygget opp, hvordan jeg kan tenke på flere plan og hvordan fremdrift og handling hører sammen. Kurset fikk meg til å boble av skrivelyst. Kursleder Nina Zoë Jørstad var en utrolig inspirerende person. Hun fikk oss alle til å senke skuldrene og heve ambisjonsnivået. Det var nok ikke bare jeg som gikk ut litt rakere i ryggen enn da jeg kom inn.
Randi C. Ringen, Asker Modul I, Asker
Nyttig og konkret verktøy!
Anita Røed, Tønsberg Modul I, Asker
Jeg vil definitivt anbefale dette kurset! Det er ikke kjedelig. Tvert i mot, det er gøy. Jeg har lært mye og skal ta med meg alt videre.
Maria N. Ungdomskurs
Hvis du er i gang med et skriveprosjekt eller ønsker å komme i gang med et - meld deg på. Hvis du føler at du skriver deg opp i et hjørne, mangler retning og fokus, famler i tåka, ta skrivehelg. Neste dag sto jeg opp klokken 6 og skrev og har kommet svært godt i gang med noe bra. 'Ta din egen kreativitet på alvor' er en setning som synger i hodet mitt.
Liselotte Steinwender Litteraturhuset, Oslo
Hvis du føler for å lære mer om din skrivestil er StoryMaker Triangle skrivekurset for deg!
Wenche Martinsen Modul I, Asker
Skrivekurset har tatt min skriving til et nytt nivå.
Siri Haukebø, Coach-veileder Modul I, september 2011
Har du en forfatter eller et manuskript i magen, og skuffene fulle av påbegynte manuskripter eller bare hodet fullt av ideer å skrive om? Meld deg på. Dette kurset gir deg garantert starthjelp slik at du kan realisere noen av dine drømmer.
Liv Hagen, Pedagog med skrivekløe Litteraturhuset, Modul 1
Dette er et matnytting og inspirerende kurs holdt av en erfaren og gavmild kvinne! Mye nyttig og bearbeidet verktøy, samt gode skriveøvelser underveis. Anbefales på det varmeste!
Tove, fagutvikler Litteraturhuset, januar 2012
Kurset er en veldig god hjelp til deg som ønsker å begynne å skrive uansett genre og ambisjonsnivå.
Deltaker, Økonom Litteraturhuset, Oslo
Positivt for ein nybyrjar! Mange spørsmål blir besvart og ein får mange nye knaggar å henge skrivinga si på. Bevisstgjering på små ting som har stor betydning.
Marit Espeset, gardbrukar Litteraturhuset, Modul 1
Meget lærerikt om karakterer og fortellingen.
Alexander Kayiambakis, Regissør Litteraturhuset, Modul 1

Copyright © Nina Zoë Jørstad 2002-2021. Med enerett.
StoryMaker Triangle® eies av N. Z. Jørstad