Referanser

Filtrer på:

I Santa Marinella fikk jeg alt jeg behøver for å få puslet med ordene mine: En liten by som var oversiktlig og vennlig og vakker; et hotell som var akkurat lite nok til å gi gode rammer og akkurat stort nok til å gi plass til å arbeide; et værelse som var helt riktig for skriving; og mest av alt - samvær med mennesker som ville dele og lære og inspirere hverandre i det vi alle var midt inne i. Og over alt dette hadde vi det aller viktigste: En kursleder som støttet og krevde og oppmuntret og viste oss hvordan vi kunne komme videre med det vi var der for å komme videre med. Takk Nina Zoë!
Vibeke Schjødt Modul 2, Santa Marinella 2019
Er du ute etter kunnskap om skriving og inspirasjon, nøl ikke - gå på skrivekurs hos Nina Zoë. Du vil garantert føle deg ivaretatt og lære mye som fører deg videre i din skriving.
T. L. Modul 2, Santa Marinella 2019
Kurset er en uvurderlig innsprøytning til alt du overhodet har skrevet og kommer til å skrive. At du deler ordene du skaper med andre skrivende gir deg en ny innsikt i det du selv skriver, og at du lytter til andres ord gir deg kunnskap og inspirasjon. Og at alt dette finner sted i utlandet skaper en helt annen og friere ramme rundt prosessen.
Vibeke Schjødt Menton, Frankrike 2018 HØST
For meg fungerer det best med miljøforandring og det å vie seg utelukkende til skrivingen over tid (fem dager). Du får kompetente tilbakemeldinger og får trent skrivemuskelen. Det er deltagere som mener alvor med skrivingen, personlig ville jeg følt meg komfortabel om Modul 1 var mitt første møte med skriving.
Siri Bløtekjær, økonomiansvarlig Menton, Frankrike 2018 HØST
Kurset er absolutt å anbefale. Spesielt for nybegynnere, som meg selv, i startfasen som hunger etter nyttig lærdom. De konstruktive tilbakemeldingene setter virkelig en pekepinn på hva man burde fokusere på videre og hvordan andre opplever din nåværende fortellerevne.
Henning Andre Hansen, vernepleieer Menton, Frankrike 2018 HØST
Kursene til Nina er inspirerende og lærerike. Hennes undervisningsmoduler tar for seg det et skrivende menneske trenger, enten du er nybegynner eller Viderekommende. Samarbeidet mellom deltakerne blir et ekstra pluss som gir et fortreffelig dytt.
Kirsten Gran Menton, Frankrike 2018 HØST
Du får nyttige tilbakemeldinger og god inspirasjon fra andre deltakere. Nina Zoë er en flink kursleder og har mye kompetanse hun deler. Her kan vi bygge nettverk og kanskje det kan bli en uke som gjør hobby til profesjon.
Hilde Dyrhaug, Skriveglad, Administrasjonsmedarbeider Santa Marinella - april 2018
Vel, jeg begynte med intet og etter 3 ganger på kurs, skrev jeg hver dag - for første gang på 25 år.
Lena Bjørnson Skriveverksted på Frogner
Skriveverkstedet gir deg mot og oppmuntring og du lærer mye om deg selv. For meg bygger kurset selvfølelse og jeg får tro på mine tekster.
Hilde Dyrhaug, Administrasjonsarbeider Skriveverksted
Med sin måte å lede SKRIVEVERKSTEDET på passer Nina Zoë på å ivareta den enkelte deltaker med postivie tilbakemeldinger og presise forslag (til forbedring).
Tage Skriveverksted
Konkret og hyggelig kurs som hjelper på fremdriften.
Berit, 45 år SKRIVEVERKSTED på FROGNER, 2018
Dra til Santa Marinella med Nina Zoë. Du får både skrivekurs, sol og badeferie. Alt i en pakke. Vi fikk med siste del av sommeren og i april får vi også forskudd på sommeren. Strålende!
Bosse, Salg & Markedsføring OKT. 8-14, 2017 Santa Marinella
Som fersk skribent var skrivekurset til stor inspirasjon. Her fikk jeg klare tilbakemeldinger samt konstruktive forslag til forbedring. To undervisningsbolker i ulike skriveteknikker hver dag. Svært engasjert kursleder i hyggelige omgivelser i Italia. Dette kurset vil jeg anbefale til alle skrivelystne.
I. Andersen, sosionom OKT. 8-14, 2017 Santa Marinella
Lærerikt og krevende – og særs uventet – på det personlige plan, hele tiden godt veiledet av en behagelig og direkte person. Jeg lærte å gi, og ikke minst ta imot tilbakemeldinger. Teoridelen; Viktig og vesentlig læring dersom man ønsker å skrive og nå frem til målgruppen så de kjenner budskapet på kroppen. Tusen takk for en unik reise og opplevelse, Nina Zoë
Lærling i forfatterkunst Mars 19-25, 2017 Santa Marinella
Santa Marinella er en liten by i sakte tempo på denne tiden av året. Perfekt ramme hvor du blir inspirert av andre skribenter, utvikler din skrivekunst, og gleder deg til å fortsette når du kommer hjem. Nina Zoë er en fantastisk skrivecoach som trigger uante muligheter i deg selv.
May Helen Myhre, Lederutvikler HØST 2016 & VÅR 2017 Santa Marinella, Italia https:
Lurer du på om du skal melde deg på dette skrivekurset? Nøl ikke! JUST DO IT! Det er en investering for livet. Hardt arbeid med massivt påfyll, du blir aldri den samme igjen etter 5 dager i Santa Marinella. En gave til deg selv fordi du fortjener å ta deg selv på ALVOR.
Hilde Bentsen, Frisør, Coach, blogger og foredragsholder Mars 19-25, 2017 Santa Marinella https:
Kurset er veldig intenst og lærerikt, med mye skrivetid for den som ønsker. Fint for deg som har skrevet tekster fra før og vil ha tilbakemeldinger og innspill på disse.
Cathrine, konsulent Mars 19-25, 2017 Santa Marinella
Nok eit fantastisk skrivekurs er over, og eg er minst like takknemlig denne gongen. Eg var på mitt første skrivekurs med Nina Zoë Jørstad i 2011, og reiser tilbake gong på gong. Stikkord: Profesjonalitet, hardt arbeid, kreativt fellesskap og personlig utvikling. Kurset anbefales til deg som ønsker å utvikle deg, både som skribent og som menneske.
Karoline Taraldsøy, sanger og låtskriver Mars 19-25, 2017 Santa Marinella karolinetaraldsoy.com
Du lærer mye uansett hvor mye eller lite du har skrevet før. Hvis du har interesse for skriving, vil dette kurset hjelpe deg videre. Du blir inspirert av folk som er mer erfarne enn deg, og du møtes med så åpne og gode tilbakemeldinger.
Kristine Gutterød, Journalist Høst 2016 Santa Marinella
Hvilke ønsker har du med skrivingen din? Du bør være seriøs og vid åpen. Hvis du er det, er dette noe for deg. Hvis du ser på det som ferie, vil vi andre i gruppa ikke ha deg med!
Kirsten Gran, Livskunstner Høst 2016 Santa Marinella
Ønsker du å lære om skriving? Utvikle deg som både skribent og menneske? Fellesskap med andre som skriver? Kast deg ut i det, du kommer ikke til å angre. Jeg reiser gang på gang, og Nina Zoë lærer meg stadig nye ting. Gleder meg til å bli kjent med deg!
Karoline Taraldsøy, Singer/Songwriter Skriveuke i Santa Marinella, Italia 11-18 oktober 2016
Bra med 2 økter per dag! Får tid til å la ny lærdom synke inn. Alle blir sett.
Deltaker Høst 2016 Santa Marinella, Italia
Jeg vil anbefale skriveuken på det varmeste. Lærerikt, inspirerende og utviklende. Nina Zoë ser hver og en og har en coachende tilnærming som åpner opp for kreativitet og innsikt. En uke viet til ordene, deg selv og felleskapet.
Hilde L. S. Bentsen, frisør og coach Skriveuke i Santa Marinella, Italia 11-18 oktober 2016
Opplevde kurset som allsidig og fleksibelt. Det ga meg mulighet til å se hvordan problemer jeg selv slet med kunne løses igjennom disse verktøyene og prosessene.
Christian, student
Nyttige og konkrete verktøy.
Linda W. Familiefortelling
Nøklene i StoryMakerTriangle funker. Nina Zoë som kursholder anbefales!
Stein R. H., Prosjektleder Familiefortelling
Veldig lærerikt, jeg kommer igjen! Her ble alle ivaretatt på der de var i skriveprosessen.
Elin Hestflått, Musikk/dramapedagog Skrivehelg #1, Haugesund
Det var fint med tilbakemeldinger og opplesning (i plenum). Her kunne vi hente masse ideer. Forslag til forbedring: Kurslokalet var litt kaldt.
Karin Fjellvang Skrivehelg #1
Jeg fikk mer ut av kurset enn jeg kunne forestilt meg. Det var spennende å ha et slikt fokus på skriving en hel helg, og det har gitt meg tro på at jeg har noe å fortelle.
Eli Anna Gudmundsen, lærer Steinerskolen Skrivehelg #1, Haugesund
Veldig fornøyd. Har opplevd stor mestring, oppdaget nye sider med meg selv. Har aldri før skrevet tekst på denne måten, ble inspirert til å skrive mer. På slutten av kurset følte jeg meg kreativ og kompetent.
Renate Sævareid, Barnehagelærer Skrivehelg #1, Haugesund
«Nina Zoe er ein svært dyktig og støttande lærar i kreativ skriving. Ho ser alltid det positive, samtidig som ho gir klare meldingar om kva som kan endrast til det betre. Ho har vore til uvurderleg hjelp i arbeidet med manuset til boka mi som kjem ut i desse dagar. » 12 februar, 2016
Ingeborg Askeland Jordmoravtale 2015
«Nina Zoe er ein svært dyktig og støttande lærar i kreativ skriving. Ho ser alltid det positive, samtidig som ho gir klare meldingar om kva som kan endrast til det betre. Ho har vore til uvurderleg hjelp i arbeidet med manuset til boka mi som kjem ut i desse dagar. » 12 februar, 2016
Ingeborg Askeland
Lærerikt kurs, gir inspirasjon, får frem skrivegleden, kreativiteten. Fint at begge kjønn er representert. Egner seg uansett bakgrunn og mål med skrivingen.
Skrivelysten deltager, Lærer i videregående skole Vesterålen skriveuke, juni 2015
Kurset ga god inspirasjon til skriving.
Fredrik C. Størmer, pensjonist Vesterålen skriveuke, juni 2015
Kurset strukturer, setter igang skrivelyst. Endelig igang! Anbefales!!!
Skrivelysten, Salg og markedsføring - kommunikasjon Vesterålen skriveuke, juni 2015
Hovden i Vesterålen var for meg et inspirerende sted å skrive. Naturen er tett på og viktig i min skriveprosess.
Kvinne, 41 år Vesterålen skriveuke, juni 2015
Har vært på kurs med Nina Zoë for flere år siden, skrev mye etter det. Hatt skrivesperre en stund og den løsna første dagen på kurs. Fin inspirasjon i flotte omgivelser. Lærerikt!
Anna-Sabina Soggiu, Sosionom Vesterålen skriveuke, juni 2015
Her får du inspirasjon, utfordringer, og kunnskap til å utvikle dine skriveferdigheter. Nina skaper en trygg og varm læringsatmosfære hvor hun både ivaretar og stiller krav til oss som deltakere. Kurset anbefales på det varmeste!
May Helen Myhre, Daglig leder, Ledertrener Skriveuke i Santa Marinella, Italia
Et lærerikt, inspirerende og meget nyttig kurs med en usedvanlig dyktig og hyggelig kursleder. Også gruppesammensetningen var veldig bra - med deltakere som alle hadde noe å bidra med og man kunne lære av.
Ivana Owe Skriveuke i Santa Marinella, Italia
Ciao bella Nina - en uke i vakre Italia med mye læring. Takk for innsikt i forfatterskapets håndverk. Du har tent en utforskertrang i meg og åpnet opp nye perspektiver i min jobb med kommunikasjon og utvikling..
Elsa Grimsmo, Executive Coach og Kommunikasjons rådgiver Skriveuke i Santa Marinella, Italia
I've just submitted my book to the publishing company, and they are thrilled. So far, so good. Without Nina Zoë's sharp eye, firm hand and contructive criticism, I would never have had the tools, nor the confidence, to complete the book. She was indeed the best "Jordmor" in the world for the birthing of my book. Don't hesitate to contact her for similar work. I highly recommend her.
Cindy McP., New York, NY/Oslo, Norway Jordmoravtale
Har man et prosjekt som trenger et løft, er Ninas kursopplegg perfekt. Hun møter hver enkelt deltaker akkurat der man er i skriveprosessen. Kan alltid hjelpe, enten du er i startgropen eller på vei mot en mållinje langt der framme. Selvtilliten og selvfølelsen får et løft av måten Nina trekker fram deltakernes positive sider. Når kursene i tillegg finner sted i vakre Vence, kan jeg ikke annet enn å anbefale! Reis og bli en dyktigere skriver og et klokere menneske.
Kristin Helgeland 1 ukes kurs i Frankrike
Jeg melder meg på igjen, kjenner at drømmen kan bli virkelighet - prosessen stimulerer til mer.
Millie (Mildred) Skriveverksted
Tusen takk for en fin serie med møter på Skriveverkstedskurset. Jeg håper å ta fri for å bli med til Vesterålen i høst.
Hans Petter B. Skriveverksted
Jeg aner ikke hvor god NZ er til å skrive, men at hun kan få deg til å kommunisere og skrive bedre enn du tror du kan, det vet jeg. Jeg har tatt to ukes-kurs med Nina Zoë, ett i Italia og ett i Frankrike, i tillegg til å være med på et Skriveverksted. Nøl ikke, meld deg på!
Karin T. G., Advokat Skrivekurs
Har nettopp meldt meg på skriveuken i Italia, det blir min fjerde utenlandstur med Nina Zoës StoryMaker-kurs! Meld deg på, en uvurderlig investering i deg selv.
B. T., en skrivende Coach Santa Marinella, Italia
Det er lettere å faktisk sette seg ned å skrive når man har en deadline. Fin måte å få tilbakemeldinger på sin tekst.
I. M. Skriveverksted, fordypning
En utmerket måte å sikre framdrift i et skriveprosjekt, også lærerikt å måtte gi tilbakemelding på andres tekster.
Siri Bløtekjær , økonomiansvarlig Studieforbundet Folkeuniversitetet , Skriveverksted
Inspirerende og konstruktivt. Meget nyttig å få dypere forståelse av hvordan handling og fremdrift henger sammen. Takk for usedvanlig fine og sorterte tilbakemeldinger!
Britt B. T, coach Skriveverksted
Fordelen med skriveverkstedet var å komme i gang og være i prosess, og utviklingen man går gjennom for å skjønne hvorledes en fortelling er satt sammen, opplevelsen av hva man kan få til (få bevisstgjort ubevisst kunnskap) og få tilbakemeldinger på hva som fungerer/ikke fungerer. Kursleder er svært dyktig, oppriktig og flink til å motivere.
A. B., jurist Skriveverksted, Oslo
Flott kurs - spesielt på grunn av Nina Zoës tydelige og rike erfaring med kunstnerisk arbeid og bearbeidelse av kreative tekster. Fin stemning, god ivaretagelse av deltagernes integritet, samtidig som hun praktiserer direkte tale og "tough love".
Nina, lektor Skriveverksted
Min drøm om å benevne meg selv som et skrivende menneske er blitt virkelig. Det har jeg klart fordi jeg har lært å stole på kraften min - lært hva jeg er god på - hva jeg kan bli flinkere til og ikke minst har jeg lært helt nødvendige teknikker en må kjenne til for å bli en god skribent.
Bente Nygård, Prosjektleder Fordypning, skriveuke, Vence, Frankrike
Vi er hektet på StoryMakerTriangle fortellerspill! Bonusen er at eldstemann bruker kortene til å skrive stiler. Nå gleder vi oss til storfamilien kommer, Scrabble må vike for fortellerspillet.
Tora og Kåre B. StoryMakerTriangle kortpakken
Verd hver krone. Fikk begynt skrivingen igjen etter en alt for lang pause. Skriving sammen med andre stimulerer til mange nye ideer og gir nytt liv til gamle.
Anonym student Modul II, Litteraturhuset
Jeg tror mange forfattere har godt av det klare fokuset på dramaturgi, kunsten å fortelle som er spesielt for dette kurset. Når jeg leser uerfarne forfattere er de ofte gode på språk og skildringer, men verre på å skrive historier med fremdrift som fengsler.
Maria Modul II, Litteraturhuset
Kurset er morsomt, trygt og spennende.
Natalina Rugstad Modul II, Litteraturhuset
Kreativ "jumpstart" igjen og igjen.Du vil ha utbytte av det for prosesser og perspektiver du ikke kan få til på egen hånd.
Eli-Beate Grannerød, Sosionom Modul II, Litteraturhuset
På modul II blir man presentert flere verktøy som utvikler kvaliteten i det man skriver. Jeg har lært å bli mer presis og kutte unødvendig informasjon.
Siri Haukebø Modul II, Litteraturhuset
Vil du videre med skrivinga di, er dette eit godt forum for utvikling og entusiasme.
Elisabeth Hagen Kvalem, journalist Modul II, Litteraturhuset
Kursene har gitt meg troen på at dette skal jeg klare og på min individuelle måte å klare det på. Trygghet - klare mål og skriveglede er det jeg tar med meg inn i resten av mitt liv. Jeg kan aldri forestille meg at jeg kunne fått alt dette hos andre mennesker enn Nina.
Bente Nygård, Prosjektleder Vence, F. FORDYPNING 3
Min tredje skriveuke hos Nina har vert fantastisk! Jeg er meget fornøyd med egne skriveprestasjoner, og har i tillegg hatt en sosialt tilfredsstillende uke i Vence. Den gode kombinasjonen av seriøse, effektive møter, kombinert med det hyggelige sosiale gjør noe med meg som person. Neste år er jeg tilbake igjen.
Karoline, Musiker og student Vence, Frankrike. FORDYPNING 3
Jeg kommer tilbake til skriveukene først og fremst fordi Ninas måte å lede samlingene på og formidling av skrivekunnskap passer meg perfekt. Hun legger vekt på at det jeg gjør skal være nyttig for mitt prosjekt. Ukene er konstruktive og inspirerende. Høyner skrivekompetansen og fungerer som egenutvikling.
Tordis Vence, Frankrike. FORDYPNING 3
Nina Zoë har en unik evne til å inspirere andre!
Margaret Thorset Vence, Frankrike Fordypning 3 storymaker.herokuapp.com
Dette er et perfekt verktøy for den som vil finne balanse og leve sitt eget liv. Jeg lytter til CLEAR MOMENT hver morgen og opplever en helt ny kvalitet i livet. Knut Husebø formidler Nina Zoës kloke tekster på en genial måte.
Kari Borg, Skuespiller, New Orleans, USA Clear Moment
Tekstene skaper ro. Skildringene og ordvalget treffer positive minner og opplevelser hos meg som skaper positive følelser og glede! Musikken er flott og underbygger tekstene på en fin måte.
Ole Jørgen Melleby Daglig Leder, C-Partner AS Clear Moment
Midt i Hjernen, i Limbus ligger sammenhengene, formene - kreativiteten! Resultatet blir jeg - blir livet. Ninas tekster og Knuts stemme adresserer seg til midt i hjernen og er midt i blinken!
Jorunn Sjøbakken og Truls Fleiner Skandinavisk Institutt for Kommunikasjon og Forandring Clear Moment
Knut Husebøs trollbindende stemme åpenbarer mysteriene og gir oss kraft til å nærme oss det gåtefulle.
Jorun Frøland, Forfatter Clear Moment
Arbeidsredskapene er direkte anvendelige for nye og påbegynte skriveprosjekter.
I. H. Sørsdahl StoryMakerTriangle kortpakken
Et kompakt skattkammer for den som vil lære å skrive historier som fenger. Velstrukturert og lettfattelig. Tankene mine ble inspirert og skjøt fart ut i en verden av muligheter. Kortene gir meg knagger å jobbe ut fra og vende tilbake til - gang på gang.
Anne Helene Grøntoft StoryMaker Triangle Kortpakken corebeing.no
Et ypperlig arbeidsredskap for alle som ønsker å skrive. Absolutt en effektiv og visuell måte for både å vekke inspirasjon og for å føre et skriveprosjekt videre. Og skulle man bli stående fast, så er det bare å snu et nytt kort.
Myriam Bjerkli StoryMakerTriangle kortpakken bjerkli.net
Klosteret hadde flere fordeler enn bakdeler, vakkert plassert i Umbria. Skrivekurset har gitt meg nytt mot og kunnskap. Nå fortsetter jeg på egenhånd og kommer kanskje tilbake til neste år.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Flott med tilbud om personlig konsultasjon. Det har vært en fin uke med viktige menneskemøter over de skrevne ord.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Desidert positivt med noen faste kriterier for oppbygging av tekst, handling og tema. Fint med utskrifter jeg kan fortsette å studere når jeg kommer hjem!
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
StoryMaker er et godt verktøy som gir hjelp til å sortere og 'sprenge grenser' innenfor rammer. Et veldig lærerikt og positivt kurs.
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Jeg har fått verktøy til å bygge opp karakterer og jeg har lært en del om meg selv! Tusen takk for meg!
Anonym Italia skriveuke, Modul I og II
Dette kurset ville jeg ha ønsket meg før jeg begynte å skrive. Til nye kursdeltakere: Går du med en bok i magen, vil dette kurset lede deg til tastaturet.
Tore Rambøl Modul I
Materialet i StoryMaker Triangel-kurset har vært en inspirasjon både privat og i jobbsammenheng som lærer i videregående skole. Kurset har vist meg nye muligheter for å inspirere til å produsere tekst sammen med elevene mine, og det fungerer i praksis! Det sammenfaller også med Kunnskapsløftets nye lærerplaner med fokus på basisferdighetene, deriblant skriving. Kurset har inspirert meg til å prøve ut et tverrfaglig prosjekt med media og fransk, hvor elevene skal skrive dialog, filme det og så framføre dette. Fokus på verdier og struktur hjalp mye når jeg selv skulle skrive. Dette er absolutt et kurs å anbefale!!!
Andrea Elizabeth Horne, Nesbru videregående skole, Asker Modul I
Jeg føler at jeg har lært mye som kan komme til nytte under arbeidet med boken min. Det var også veldig nyttig å ha skriveøvelser hvor man får tilbakemelding i plenum. Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse ved å delta på kurset.
Dag Nesse, Oslo Modul I, Asker
Jeg har ikke vært klar over hva som skaper grunnmuren i en god historie før nå. Kurset har økt min bevissthet på flere plan. Jeg er blitt inspirert og har fått lyst til å skrive mer.
Stine H. Modul I
Jeg har fått innsikt i hvordan en historie blir bygget opp, hvordan jeg kan tenke på flere plan og hvordan fremdrift og handling hører sammen. Kurset fikk meg til å boble av skrivelyst. Kursleder Nina Zoë Jørstad var en utrolig inspirerende person. Hun fikk oss alle til å senke skuldrene og heve ambisjonsnivået. Det var nok ikke bare jeg som gikk ut litt rakere i ryggen enn da jeg kom inn.
Randi C. Ringen, Asker Modul I, Asker
Det gir meg inspirasjon og trygghet å vite at jeg kan 'bestille' den type tilbakemelding jeg vil dra nytte av. Genialt!
Anonym Modul I
Dette har vært et behagelig og lærerikt kurs. Jeg har fått mange gode ideer og kommer gjerne på Modul II.
Tove Gjesme Modul I, Asker
Forventningene til kurset ble innfridd! Kurset ga økt innsikt og styrket motivasjonen.
Turid Braüer Modul I, Asker
StoryMaker Triangle-kurset var veldig strukturert, noe som letter læreprosessen. Forenklet, noe som også letter læreprosessen. Det er et praktisk verktøy som jeg kan gå hjem å bruke med en gang.
Anne Karin Nordskag Modul I, Asker
Kurset var veldig lærerikt. Kan anbefales til alle som har gleden av å forholde seg til ord på en skapende måte. Jeg vil fortsette å lese masse bøker og se film og kommer til å legge spesielt merke til hvordan forfattere har brukt virkemidler for å skape en god historie.
Kari Brodal, Oslo Modul I
Dette kurset satte i gang lysten til å skrive historier! Jeg var redd jeg ikke kunne nok før kurset, men kurset inspirerte meg til å legge vekk selvhøytidligheten og se det morsomme i å skrive.
Anna-Sabina Soggiu 26, Oslo Modul I, Asker
Til den som måtte vurdere kurset: Mange brikker falt på plass under kurset. Til tider 'irriterende' opplagt, men jeg har aldri tenkt på det selv. Nå har jeg det rene verktøyet.
T.E. Berg, Asker Modul I, Asker
Å jobbe med bilder har gitt meg en bredere forståelse av hvor ulike våre stemmer er, hvor ulike og unike våre historier er.
Camilla G. Hilland, Bærum Modul I
Nyttig og konkret verktøy!
Anita Røed, Tønsberg Modul I, Asker
Veldig informativt kurs som påvirker skrivegleden. Engasjert, troverdig og åpen kursholder. Du kan delta uansett bakgrunn, uansett skriveerfaring - virkelig individuelt tilpasset.
Bjørn Thoe Andersen
Kurset er til stor hjelp i arbeidet med å strukturere og komme videre med ideer jeg allerede jobber med. Gir inspirasjon til å finne nye måter å få ideer på.
Tove Kate Krogh, Heggedal Modul I, Asker
Er du usikker på om skriving er noe for deg, gå på kurset!
Alexander Berg, Oslo ungdom Modul I, Asker
Jeg har lært mye av dette kurset om hvordan mine historier kan bli bedre på papiret, og fått mye bedre motivasjon til å skrive. Kan absolutt anbefales.
Nora Tjeldflaat, Nesøya 17 Modul I, Asker
Jeg har alltid hatt lyst til å skrive. Nå fikk jeg den starthjelpen jeg trengte!
Jorun Gaarder, Oslo Modul I, Asker
Det var faktisk ikke farlig, noe man kan tenke i utgangspunktet. Veldig interessant å høre andres refleksjoner og hva man kan gjøre ut av en setning, hvor forskjellig vi analyserer.
Anne-Margrethe Hovet, Asker Modul I, Asker
Hvis du tror du vil prøve å skrive eller bare lurer på om du skal, da er dette kurset for deg. Jeg tror at du vil bli positivt overrasket! Ikke tenk for mye på forhånd. Prøv kurset! Du vil lære ting du ellers aldri hadde tenkt over.
Irene Mathisen Modul I, Asker
Go for it! Kurset ga meg nyttig informasjon og verktøy for å skape struktur og progresjon i skrivingen.
Renate G. N., Oslo Modul II, Litteraturhuset
Gi deg sjølv ei gåve; eit skrivekurs med Nina Zoë Jørstad! Gjennom dynamisk gjennomgang av nøkkelkort til skriving og kreative innfallsvinklar til små skriveoppgåver, gir ho deg sikkelig fart i kunnskapsauke og eiga skriveerfaring.
Urd Vikøren, Tjøme Modul I, Asker
Anbefaler kurset!
Myriam Bjerkli Modul II, Asker bjerkli.net
Hvis du likte Modul I, vil du også like Modul II. Oppgavene hjelper deg til å bli klar over egne styrker og svakheter. Når det gjelder sistnevnte så vil du få hjelp til forbedringer.
Irene Mathisen Modul II, Asker morkets-lidenskap.com
Strukturert og oversiktlig kurs med mye informasjon og nyttige skriveøvelser.
Caroline Petersen, Oslo Modul I, Asker
Kombinasjon prat, oppgaver, opplesning og tilbakemeldinger var veldig bra. Innholdsrikt med masse god kunnskap i kursprosjektet.
Annette Buer, Hønefoss Modul I, Asker
Å fokusere på og klargjøre intensjoner, verdier, modus operandi var veldig nyttig for meg i tillegg til konflikter og veien mot mål.
Donna S. Brenden, Sylling Modul I, Asker
Unn deg en uke på kurs med Nina Zoë Jørstad og hennes rause lærerike metode og jeg lover deg at du får et innblikk i ditt eget skapende univers. En uke hvor det å lære, nyte livet, gode samtaler, gjør noe med deg. Du blir forundret over hva du kan! Jeg var med på skrivekurset i Italia våren 2008 og det har virkelig åpnet dører inn i mitt liv, nå skriver jeg.
Irene Halseid, juni 2008 Skriveuke i Italia på kloster
Et skrivekurs som lærer deg å sette tanker og ord i system. Du blir mer bevisst på hvordan du skal få fram budskapet ditt. Dessuten får du bryne deg på andre likesinnede. I tillegg var det et hyggelig hotell og deilig klima.
Dorthe Ericksen Vence, Frankrike
Dette er midt i blinken for dei som gjerne vil koma i gang. Nyttig for dei som har skrivesperre eller vondt for å få ein plan i arbeidet. Dette gjeld meg, no er skrivesperra borte, eg veit eg kan skriva kva eg vil når eg vil, også om det er uro rundt meg. Og skriva vil eg, - kanskje blir det ei bok og. Eg er svært takksam og glad for kurset!
Ingeborg Askeland Vence, Frankrike
Dette kurset er en øyenåpner. Kanskje du regner deg for utlært i faget, du har lest mye, studert språk og litteratur. Likevel kan jeg si følgende: Meld deg på. Det vil du ikke angre.
Mona Hennige Vence,Frankrike
Kurset er inspirerende og setter deg i gang med skriveprosessen!
Heidi Bern Modul I, Asker
Hvis du føler deg moden til å skrive, så er dette et kurs til å sortere tanker, overprøve logikken i tema og handling. Inspirerende.
Monika Juul Modul I
Gjør det! Kurset er inspirerende og opplysende, får en til å tenke på en ny måte.
Vivian Johansen Modul I, mars 2009
Lærerikt for alle som har skrevet en del og vil komme videre i skrivearbeidet med lengre historier.
Kai Ole Hagetrø, Asker Modul I, mars 2009 superforlaget.no
Kurset er svært nyttig for dem som ønsker å skrive egne historier med struktur. Du lærer å bygge opp historien fra bunnen av. Anbefales!
Anne-Britt Lindvik Modul I mars 2009
Kurset er forløsende!
Sjiraff Skriveuke i Verona, Italia 2009
Kursleder bevisstgjør deltakerne og de får en rekke knagger og verktøy til videre utvikling. Anbefales til alle som drømmer om å skape spennende tekster!
Silje C. K. Moen Verona, Italia 2009
Å bli en god skribent krever kunnskap om gitte teknikker. StoryMaker Triangle er et godt verktøy, en god trigger. Talent alene er ikke nok!
Torill Odden Verona, Italia 2009
Jeg vil definitivt anbefale dette kurset! Det er ikke kjedelig. Tvert i mot, det er gøy. Jeg har lært mye og skal ta med meg alt videre.
Maria N. Ungdomskurs
Supert kurs! Man lærer veldig mye og kurset er nyttig for skriveglade mennesker. Man lærer fort og det er ikke kjedelig i det hele tatt!
Nora Brendbakken Ungdomskurs, Asker
Et kurs som gir deg nytt syn på omverdenen. For meg var kurset både givende og noe jeg vil huske lenge.
Felix H. Ungdomskurs, Oktober 2009
Jeg vil anbefale kurset på det varmeste fordi det, for meg, har vært matnyttig, lært meg selv bedre å kjenne i fht å skrive, og gitt meg sikkerhet i at skriving er bra for meg.
Hilde Steff-Pedersen Modul I, Asker
Gjør det! Jeg vil anbefale dette kurset sterkt.
S. Kjeldseth Jensen Modul I, Asker
Kurset gir en god mulighet til å få fart på skrivingen og du kommer til å bli inspirert til å skrive mer.
Karoline I. Holti Modul 1, November 2009
Anbefales. Mye lærdom på kort tid. Dessuten er det moro.
Steinar Mathisen Modul I, November 2009
Dette kurset hjelper deg med hvordan du kan forbedre språk og skildre en historie og mennesker.
Adrian B. H., Bærum Ungdomskurs, Asker
En som ikke leser noe særlig med bøker kan nok ha litt problemer, men jeg vil definitivt anbefale kurset til de aller fleste.
Emilie S. E., Hurum Ungdomskurs, februar 2010
Kurset var veldig interessant og nyttig, jeg lærte mye nytt som kan hjelpe meg å skrive tekster fremover.
Vilde W. L., Asker Ungdomskurs, februar 2010
Anbefales på det sterkeste hvis man ønsker å bli bedre til å skrive. Koselig og meget lærerikt. God kommunikasjon.
Nikolai S., Otta Ungdomskurs, Asker
Jeg kommer til å anbefale disse kursene varmt.
Benedicte Hareide Nilsen Litteraturhuset, Modul II
Hiv deg på og åpn opp mulighetene for deg selv og andre.
Hilde Steff-Pedersen, undervisningsinspektør Litteraturhuset, februar 2010
Det er en meget god investering, om du er i gang, eller vurderer å gjennomføre et skriveprosjekt. Jeg fikk inspirasjon av kurset, og verktøyene virket gode for å drive historien videre og inn i et riktig spor.
Thomas Flaaten Fredriksen Litteraturhuset, Oslo
Takk for et inspirerende og strukturert kurs! Jeg likte særlig å eksperimentere med ulike fortellerstemmer. I tillegg likte jeg vektleggingen av å skape en motivert handling som møter hindringer, både inni og utenfor karakterene.
Alexandra Heyerdal Litteraturhuset, Oslo
Inspirerer, forbereder og gjør deg bevisst dine ferdigheter.
Daniel, sykepleier Modul I, Asker
Jeg hadde et ønske om at kurset skulle være utløsende. Ønsket ble oppfylt. Kursholder er kunnskapsrik, engasjert og motiverende.
Hege Sørensen Modul I, Asker
Intenst og engasjerende. Praktiserer det å skrive! Tilbakemeldingene ga mye - var godt satt i system! God struktur på innhold og øvelser.
Lise N., Veileder Modul I, Asker
Jeg vil anbefale på det sterkeste både for å bli en bedre 'skriver' og ikke minst på grunn av personlig vekst. Nina er en dyktig kursleder med et ønske om at DU skal nå dine mål. Raus og varm, hun legger tilrette for at du kan utfordre deg selv!
Line M S Neset, mamma, sykepleier, lærer Skriveuke i Verbania, Italia
Der som dei har ærleg ønskje og planar om a skriva er dette ein svært god måte å begynna. Dei vil få prøva ut eigne evne, få gode reiskopar og tilbakemeldingar som set dei på rett veg.
Ingeborg Askeland, pensjonert pedagog Verbania, Italia
Ta sats og unn deg en uke med fokus på din egen kreative skrivelyst. Her får du et verktøy som kan hjelpe deg til å komme godt i gang - og som gjør deg bevisst den gode romanens oppbygging.
Arna Skriveuke i Verbania, Italia
Jeg vil anbefale på det sterkeste. For meg har denne uken vært svært utviklende. Jeg har fått de mest brukbare og nyttige redskap til skriving. De beste redskap satt i system ever!
Tordis Lunde Verbania, Italia
Mine beste anbefalinger! Vær bevisst på at jo meir du arbeider sjølv jo større utbytte.
Gunnlaug Steine, Økonom Verbania, Italia
Gjør det! Vil fortelle at det er det beste jeg har gjort for meg selv, og at metodene ga meg inspirasjon hver dag. Det gikk mange lys opp for meg hele tiden.
Kristin Helgeland Verbania, Italia
Fantastisk mulighet til å konsentrere seg om skriving i sjarmerende og inspirerende omgivelser. Så bare gjør det!!!!
M. Christensen Vence, Frankrike
Jeg anbefaler skriveuken i Vence på det sterkeste! Hotellet var greit, over normalen!
Camilla Ekeberg Vence, Frankrike
Ikke nøl! Meld deg på!Selv om du ikke har skrevet noe på veldig mange år, kan ting løsne på dette kurset slik som for meg som ikke har klart å skrive noe på 12 år! Kursleder inspirerer og kortene hun bruker setter historien i gang.
Bente Gran Modul I, Asker
Sett i gang, du vil lære at du kan lage historier ut av det meste hvis du slipper til fortellergleden. Den smitter!
Hilde Dyrehaug Modul I, Asker
Hvis du er i gang med et skriveprosjekt eller ønsker å komme i gang med et - meld deg på. Hvis du føler at du skriver deg opp i et hjørne, mangler retning og fokus, famler i tåka, ta skrivehelg. Neste dag sto jeg opp klokken 6 og skrev og har kommet svært godt i gang med noe bra. 'Ta din egen kreativitet på alvor' er en setning som synger i hodet mitt.
Liselotte Steinwender Litteraturhuset, Oslo
Anbefales!
Tage Guldvog, byråkrat Vence, Frankrike. FORDYPNING 3
Modul 1 gav skriverglede og nyttige verktøy. Kurset var strukturert og individuelt tilpasset. Det gir mulighet for nettverksbygging. Varm, kompetanserik og pådrivende kursholder!
May Helen Myhre, Act-Now AS Modul I, Asker
Jeg gikk på skrivekurs hos deg i Provence høsten 2008. Vil bare fortelle at jeg har hatt god nytte av alt jeg lærte, nå debuterer jeg som serieromanforfatter på Schibsted Forlag. Så tusen takk!
Dorthe Erichsen April 2011 schibstedforlag.no
Glimrende introduksjon for dem som lurer på om de skal begynne å skrive, eller som er i gang med et prosjekt uten helt å vite hvordan de skal legge opp videre arbeid. Anbefales.
Gregor Modul I, Asker
Et fantastisk kurs der eg lærte meg å strukturere skrivinga, både i sangtekster og historier. Nå glede eg meg stort til Modul II i Vence. Ikkje nøl - meld deg på i dag! Dette kurset e for ALLE!
Karoline Taraldsøy, Yrkessjåfør og musiker Modul I, UTSIRA
Drømmer du om å skrive en god historie er det her du begynner!
Bente Nygård, prosjektleder Utsira skriveuke, Modul I og II
Få deltakere! God anledning til å få/gi grundige tilbakemeldinger. Fine diskusjoner om innhold og struktur. Meget god erfaring!
Tage, kommunearbeider Utsira FORDYPNING 3
Eit ypperleg tiltak for å koma vidare i eit prosjekt ein held på med. Det er svært nyttig å få spegla eigen skrivemåte og eigne tankebanar gjennom dei andre sine reaksjonar. Samtidig får ein kloke råd og konstruktiv kritikk frå ein kunnskapsrik kursleiar. Kan tilrådast!
Ingeborg Askeland, pensjonist, pedagog hv Utsira, FORDYPNING 3
Roen. Harmonien. Viten om at du kun har to ting å fokusere på. Deg selv. Og skriving. Jeg lærte overraskende mye på den lille uken på den lille øya Utsira.
A. L. Aadnesen, På utkikk etter... Utsira FORDYPNING 2
Hvis du føler for å lære mer om din skrivestil er StoryMaker Triangle skrivekurset for deg!
Wenche Martinsen Modul I, Asker
Gjør det!
Elisabeth Hagen, skribent Modul I, september 2011
Skrivekurset har tatt min skriving til et nytt nivå.
Siri Haukebø, Coach-veileder Modul I, september 2011


Absolutt å anbefale!
Anja L. Aadnesen Fordypning, skriveuke i Vence, Frankrike
Dette vil jeg anbefale på det varmeste. Ikke tvil. Bare reis.
Margaret Thorseth Vence skriveuke, Oktober 5-12, 2011
Det er en fantastisk opplevelse som ikke kan beskrives med ord! Kreativiteten blomstrer, mine visjoner har nå blitt mål som skal realiseres.
Karoline Taraldsøy, Yrkessjåfør og musiker Vence skriveuke fordypning, Oktober 5-12, 2011
Gjør det! Det er en uke jeg aldri glemmer. Perfekte omgivelser til å motta all den kunnskap og innsikt Nina Zoë har å dele med deg. Nok en gang reiser jeg hjem etter en skriveuke med hodet og hjertet fullstappet av ny og viktig lærdom.
Kristin J. Helgeland Vence skriveuke, Oktober 5-12, 2011
Reis på skriveuke i Vence, Frankrike. Nøl ikke! Opplegget, stemningen, samholdet - alt åpner nye dører og slipper kreativiteten løs. Forløsende!
Tordis L. Vence, Frankrike Fordypningsmodul 3
Har du en forfatter eller et manuskript i magen, og skuffene fulle av påbegynte manuskripter eller bare hodet fullt av ideer å skrive om? Meld deg på. Dette kurset gir deg garantert starthjelp slik at du kan realisere noen av dine drømmer.
Liv Hagen, Pedagog med skrivekløe Litteraturhuset, Modul 1
Dette er et matnytting og inspirerende kurs holdt av en erfaren og gavmild kvinne! Mye nyttig og bearbeidet verktøy, samt gode skriveøvelser underveis. Anbefales på det varmeste!
Tove, fagutvikler Litteraturhuset, januar 2012
Kurset er en veldig god hjelp til deg som ønsker å begynne å skrive uansett genre og ambisjonsnivå.
Deltaker, Økonom Litteraturhuset, Oslo
Positivt for ein nybyrjar! Mange spørsmål blir besvart og ein får mange nye knaggar å henge skrivinga si på. Bevisstgjering på små ting som har stor betydning.
Marit Espeset, gardbrukar Litteraturhuset, Modul 1
Det er en svært nyttig og hyggelig helg som løfter materialet frem i lyset, og derfor gir mulighet til å forbedre, bli tryggere og være klar på egen stil og retning!
Eli-Beate Granerød, Sosionom og selvstendig næringsdrivende Litteraturhuset, Modul I
Kurset er absolutt verdt å ta, en fin inspirasjon til videre arbeid.
Trude Håland, Sykepleier Litteraturhuset, Modul I
Meget lærerikt om karakterer og fortellingen.
Alexander Kayiambakis, Regissør Litteraturhuset, Modul 1

Copyright © Nina Zoë Jørstad 2002-2021. Med enerett.
StoryMaker Triangle® eies av N. Z. Jørstad