SKRIVEKURS I SANTA MARINELLA 8 - 14 OKTOBER, 2017

Denne uken fordyper vi oss i følgende:

• KARAKTERUTVIKLING & NYTTIG TILBAKEMELDING

• INTENSJONER, MÅL & STRUKTUR

• UNDERTEKST - Alt mellom linjene: HVA, HVORFOR & HVORDAN

• ANDRE VESENTLIGE ELEMENTER som skaper fremdrift og spenning.

• 09.30 - 11.00 5 daglige morgenmøter med korte forelesninger. De som ønsker konkrete skriveoppgaver får flere forslag de kan integrere i egen historie.

• 11.00-16.15 Lunsj og personlig skrivetid - på stranden, i fjæra, på rommet eller en cafe.

• 16.15-19.30 daglige kveldsmøter med opplesning. Alle får trening i å gi og motta nyttig tilbakemelding.

Ankomstdagen pleier vi å møtes til en bli-kjent-drink, og deretter spise middag sammen. Vi avtaler tid og sted når alle har gitt beskjed om når de ankommer.

Dere ordner andre måltider sammen eller alene resten av uken. Det finnes masse restauranter, kolonialer og cafeer. Siste kveld er det spesielt hyggelig å dele erfaringer over et måltid

Kun Kr. 8 200.- for eget rom med bad og frokost x 6.

Depositum er kr. 1 500.- og garanterer deg en plass, så sant vi fremdeles har rom. Restbeløpet kan du betale innen 31.08.2017

Er dere to som vil dele et stort rom eller har du andre spørsmål? Skriv til Nina Zoë.

Jeg ser frem til å ønske deg velkommen til skjønne Santa Marinella.

OKT. 8-14, 2017 Santa Marinella

Som fersk skribent var skrivekurset til stor inspirasjon. Her fikk jeg klare tilbakemeldinger samt konstruktive forslag til forbedring. To undervisningsbolker i ulike skriveteknikker hver dag. Svært engasjert kursleder i hyggelige omgivelser i Italia. Dette kurset vil jeg anbefale til alle skrivelystne.
I. Andersen, sosionom

Vence, Frankrike. FORDYPNING 3

Min tredje skriveuke hos Nina har vert fantastisk! Jeg er meget fornøyd med egne skriveprestasjoner, og har i tillegg hatt en sosialt tilfredsstillende uke i Vence. Den gode kombinasjonen av seriøse, effektive møter, kombinert med det hyggelige sosiale gjør noe med meg som person. Neste år er jeg tilbake igjen.
Karoline, Musiker og student

Vence, Frankrike. FORDYPNING 3

Jeg kommer tilbake til skriveukene først og fremst fordi Ninas måte å lede samlingene på og formidling av skrivekunnskap passer meg perfekt. Hun legger vekt på at det jeg gjør skal være nyttig for mitt prosjekt. Ukene er konstruktive og inspirerende. Høyner skrivekompetansen og fungerer som egenutvikling.
Tordis

Copyright © Nina Zoë Jørstad 2002-2018. Med enerett.
StoryMaker Triangle® eies av N. Z. Jørstad